TaruElkama Nöfnöf

P*skalehden olematon moraali.

Mikä meidän suomalaisten nettikäyttäytymisessä on vikana?

Taas männä viikolla todistin kun tuikitavallista nuorta naista huoriteltiin ja lyötiin kuin vierasta sikaa tappouhkauksien ryydittämänä  täysin tuntemattomien ihmisten toimesta. Ihmisten jotka eivät edes tienneet tapahtumia ja niiden todellista perää. Avittajana tietty Mitä Vittua-niminen hyvin kyseenalainen aviisi.  Kolmen jutun verran kerkisivät tästä nuoresta ihmisestä tehdä häväistysjuttua. 

 

Tää on jotenkin jännä juttu että kuka tahansa voi päätyä tuon roskajulkaisun ruodittavaksi jos vähänkin sanoo väärän sanan jossain paikassa. Yleensä ottaen tuo antaa aivan perkeleen hyvän alustan kaiken maailman nettikiusaajille. Voit naapuristasi keksiä ihan mitä vain paskajuttua ja antaa vinkin ties mistä omakeksimästäsi kiusallisesta asiasta, tarkistamatta hyökkäävät ihmisten kimppuun ja raatelevat riekaleiksi.

Varmaan on ihan helkutin itsetyytyväinen, hyvä olo sen jälkeen.

Hävetkää jos osaatte! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Ihmisluonto voittaa aina.

Ainut hulvaton piirre koko asiassa on, että ihmisluonnon katsotaan olevan parhaimmillaan, kun se on kaapissa.

Minustakin on ihan älytöntä yksityishenkilöiden jahtaaminen, olivatpa he sitten kusipäitä ja läpeensä pahoja tai eivät. Siihen pitää jo olla itsekin vähän kusipää, että moista jaksaa ja typerä ja itserakas, että kuvittelee sen olevan oikeutta.

Mutta se ei tyrmistytä tai suututa oikeastaan lainkaan, sillä niin ihmiset toimivat. Ovat toimineet. Lehti, jonka nimeä ei mainita ei ole synty, vaan seuraus.

Pohjan akan lapsi. Yhdeksännellä ei nimeä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Antti puhutko sä sun omista sukulaisistasi ja esi-isistä ja esiäideistä kun sä puhut siitä kamalasta ihmisluonnosta? Miten musta siinäkin on ristiriita että sä aina ilmaiset itseäsi kielellisesti jotenkin kauniisti ja kehittyneesti mutta välillä asiasisältö taas edellyttää ettei ihmisen pitäisi pystyä sellaiseen. Väkivalta ei ole normaalitila.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Ihmisluonto nimenomaan e i ole tuon kaltainen.
Koska ihminen kärsii luonnostaan tuollaisen toiminnan kynsissä ja - yllätys yllätys - myös sitä harrastaessaan.
Se,että tällainen henkinen kidutusjärjestelmä on joillekin hyvä bisnes ja joillekin toisille ansa,josta ei pääse ulos joutumatta itse kiusatuksi, selittää osan sen laajentumisesta.
Toisen osan selittää tuo virheellinen käsitys,että tämä käytös olisi jotain " luontoa" ,jolle emme voi mitään.

Ensimmäiseksi meidän tulee lakata uskomasta tuohon " luontoon".
Ja toiseksi m i h i n k ä ä n ,mitä erilaiset " riippumattomat" nettivihatoimittajat kirjoittavat tai linkittävät..

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Eihän me sentään sellaiseen syyllistytään.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Olen nyt ihan huuli pyöreänä, että kenestä ja mistä onkaan kysymys?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Siinähän sitten olet. Itse en linkitä tuon roskalehden juttuja mihinkään.

Käyttäjän FArra kuva
Fredrik Arra Vastaus kommenttiin #5

Ymmärrän että et linkittele, mutta voisi blogiin jonkinlaisen intron tehdä, että sen ymmärtää jollakin tavalla sellainen, joka ei ole asiaan perehtynyt kuten sinä. Tarkoitan, että blogi on huonosti laadittu, jos se ei itsenään riitä. Tällaisia purkausblogeja on täällä US:ssa vähän väliä, joista ei tule mieleen kuin ???. Ehkä tarkoitus ei ole viestiä mitään tai keskustella mistään, ainoastaan tuntea yhteenkuuluvuutta niiden kanssa, jotka tulevat esittämään "juuri niin" -samanmielisyytensä? Ehkä kyseessä on vain orgastinen pahanolonpurkaus, kirkaisu joka jonkun täytyy kuulla? Voit varmasti avata tarkoitusperiäsi, kun itse blogin asiasta (?) ei voi tällä sivistyksellä sanoa mitään.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Eipä voi tuohon ottaa kantaa suuntaan eikä toiseen, kun ei tiedä, mistä on kysmys. Hävetä osaan, mutta tässä tapauksessa en tiedä, mitä hävetä. Kun et linkitä, niin et linkitä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kun esim Romanian hirmuhallinto sortui keskti todella kauan ennenkuin löytyi muotoja kuvata sitä julmaa ja seinähullua järjestelmää joka siellä oli vallinnut.
On olemassa aikoja jolloin kukaan ei pysty kuin salaisin elein pitämään yllä tietoa ihmisarvosta.

Toimituksen poiminnat