TaruElkama Nöfnöf

Hutsu, huora, vammainen suvakki, mustan munan imimijä.

Kiitos toivotuksista kaikille.
Toivoisin vastikään jos jonkun kuppaisen blogin teenkin, näin yksityisihmisenä, ettei minulle tulisi tuollaista fanipostia.

Myönnän toki olevani invalidi ja siinä ei ole mitään hävettävää.
Muutenkin tuo rotupolitiikka ällöttää. Tummien ihmisten kanssa seurustelevat eivät ole huoria enkä myöskään minä. Sitäpaitsi ei rehellisissä huorissakaan mitään moitittavaa ole, varsiten huoruuteen pakotetuilla naisilla.

Loinen? Yhteiskunnan loinen? Ehkä olen ehkä en.
Nuoret työkyvyttömät eivät välttämättä osaansa ole valinneet.
Eivätkä muuten vanhuksetkaan.

Välillä mä oikein mietin jotta mitkä kutka ovat jonkun sortin sosialisteja?  Ainakin oikestohallitus haluaa saada  kaikki palkat maksettaviksi valtion varoistasta??? Yrittäjällä ei mitään vastuuta?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Miten mie käsitän nuot rumat sanat ihan ok:ksi otsakkeessa ja tuli miehleen tämmönen, johon törmäsin metissä:

Anu Saari-Gomez huvittunut. 15. toukokuuta kello 0:23 · Porvoo ·

Sanoin lapselle, että en suvaitse ketään, vaan hyväksyn ja uskon rakkauteen. En ole siis enää suvakki vaan ihan samakki, rakastikki ja hyväkki.

Harmi harmi ja lohutushallaus ja yks asia: periksi ei anneta! t. Nimim. Samantyyppisestä kokemusta on!

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Niin tuttuja nuo sanat! Ikävä kyllä, tappouhkauksiakin on tullut.

Lähisukulaisteni joukossa ja ystäväpiirissäni on vammaisia ihmisiä, ja otan aina raskaasti, kun vammaisia haukutaan - enkä tietenkään hyväksyisi, vaikka en tuntisi yhtään vammaista.

On myös kurjaa, että ihmisen arvo luokitellaan esim. etnisen taustan perusteella.

Nämä luokittelijat, nimittelijät ja huorittelijat eivät ole surun arvoisia, mutta kyllä se silti panee surullisena miettimään joidenkin arvoja. Ja tietysti hiukan pelottaa se, että nämä "arvot" lisääntyvät niin, että niistä tulee normi, ja inhimillisyys häviää. Ollaan kyllä jo menty aika pitkälle tässä eriarvoistumisessa ja vihapuheissa.

Uskon vielä kuitenkin ihmiseen, kävihän natseillekin kalpaten. Toivossa on hyvä elää, onneksi olen syntynyt Toivon päivänä! :)

Tsemppiä!

nimim. punavihermädättäjäsuvakkihuora

Pekka Iiskonmaki

''Hutsu, huora, vammainen suvakki, mustan munan imimijä.''

Jos ei tarvitse töissä käydä, niin voi unelmiaan toteuttaa.

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Hei Pekka

Avaisitko hieman kommenttiasi, tarkenna mitä sillä tarkoitat?

Pekka Iiskonmaki

#7
Kommenttini on täysin avoin. Rouva Elkama on sen päästänyt läpi sensuurin.

Miten minä voisin sen avata? Rouva Elkama toimii täällä sensuurina. En minä. Joudun alistumaan rouva Elkaman ennakkosensuuriin.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #11

Sehän on nykyään niin jotta minä blogistina olen se joka on etupäässä vastuussa mitä kamaa kommenttiosioon suolletaan. Minulla on elämä ja muutakin tekemistä kuin vahdata joka hetki kaikenmaailman kommentaattoreita. Joten tämä on hyvä ratkaisu näin. Ja sitäpaitsi herra Iiskomäki on aina päässyt kommenttejensa kanssa sisään ulisemaan ennakkosensuurista.

Pekka Iiskonmaki

Rouva Elkama päätyi tässä plogissa ennakkosensuuriin. Asian täytyy olla hänelle arkaluontoinen.

Rouva Elkama ei tiedä, että plogisti voi poistaa epämiellyttävät viestit. Silloin tosin syntyy numerointiin aukkoja, mutta tarkoitus pyhittää keinot.

Muuten olen sitä mieltä, että verotustani voitaisiin kiristää ja eläkkeitä korottaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Rouva blogisti Elkama on aina käyttänyt ennakkosensuuria jollet ole sattunut huomaamaan.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi näiden fantasiat ovat aina niin yliseksualisoituja ja suosikkifantasia raiskauskohtalon kokemisen lisäksi on tuo, että ihan varppina on joku tummahipiäinen rakastaja tai vähintään "vinkuintiaani". Tuollainen fantasiointi istuu niin tiukassa että ehkä Freudilla olisi jotain sanottavaa tähän toimintaan, tai jotain omia vaikeuksia heijastellaan toihin ihmisiin.

Kenties ongelmia onkin tarkasteltu koko ajan ihan väärästä päästä?

Toisin kuin synkeämielisesti ja karusti kirjoittanut nettipoliisi Jarno blogissaan, minä uskon että tästä ilmiöstä vielä päästään, mutta se vie aikaa.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kaunis äidinkielemme on pahasti köyhtynyt joidenkin kantasuomalaisten käsissä. Ei Tarun. Kiitos siitäkin!

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Toi imimijä ei ole edes mun kirjoitusvirhe vaan suoraan kopioin sen herralta joka lähetti minulle pornokuvia koraani persiissä yms.

No harrastuksensa kaikilla. Jotkut ihmiset tykkäävät laitella erilaisia esineitä takasuoleensa, mutta että vielä kuvaavat ne ...ja laittavat vieraille naisille!!!!

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen
Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Mukavan herättävä blogi, laittaa ajattelemaan omaa kohtaloani. Siihen voin paljon vaikuttaa itse, myös toki toisten elämään on minulla jotain annettavaa. Miljardien ihmisten joukossa en tapaa kaikkia, mutta aina voi valita ne toimivimmat tämän päivän kasvot. Minulla on se varma tieto, että huomenna voin voida paremmin, vaikka sujuuhan se näinkin. Sairaskirjoilla yli vuoden, mikäpä se siinä, lääkäri on luvannut antaa leikaten apuaan. Vatsa on jo hoidettu kolmella leikkauksella, sitten siirrytään seuraavaan projektiin. Näin eläen en aivan helposti toisia sormella osoita, mutta toki on myös niitä, jotka eivät halua tehdä töitä. Jotka eivät todella töihin kykene, heille toivoo vain terveempää huomista. Niin fyysiseen kuin henkiseen elämään, hengellinen on sitten asia erikseen. Sanoissaan saisi jokainen olla sen kultaisen keskitien kulkija, vaikka vahvuus ei koskaan paha asia olekaan. Arvostella ja arvostaa asiasta, asian vaatimalla tavalla.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Eipä tulisi mieleen nimitellä ihmisiä tuollaisilla nimillä. Minulle on joskus toivotettu kaikkea pahaa mutta ihan tälle tasolle ei ole vajottu silloinkaan. Ei ole helppoa olla tuollaisen paineen alla. Hermot siinä menee ja terveys.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Tuollaisia viestejä lähettävät ne jotka eivät parempaan pysty. Pitää vain yrittää ymmärtää niitäkin joiden invaliditeetti on korvien välissä.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Otan osaa Taru-hyvä, kun joudut tuollaista postia lukemaan, joka on täysin sairaan ja surkimuksen pahaa oksennusta. Toivon vain, että jaksat sen myös sivuuttaa olankohautuksella. Kuitenkin toivoisin hartaasti, että et sinä, eikä kukaan muukaan toistaisi noita ilkeitä ja ala-arvoisia lauseita täällä Puheenvuorossa.

Alkaa tuntua siltä, että myöskin toiset täällä kirjoittavat naiset haluavat meidän kaikkien lukijoiden, myöskin nuorten saavan "oppia" kuinka kaunista suomen kieltä voidaankin raiskata. Ainakin tuon viimeisen lauseen ottaisin pois, jos täällä minulla vain joku valta olisi päättää otsikoiden kielestä.

Olen kyllä varautunut saamaan vastaani likaämpäreitä, mutta sen uhallakin toivoisin aikuisten kirjoittavan tekstiä, jonka lapsetkin voivat nähdä. Toivon kuitenkin, ettet sinä, eikä kukaan muukaan tästä vuodatuksestani pahastuisi. Lämpimät terveiseni sinulle Taru ja kivaa kevättä!

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Minä taas toivon, ettei kukaan ikinä ala suhtautua tähän olankohautuksella. Itseäkin otsikko puistattaa, mutta lakaisemalla maton alle ei asia ainakaan tervehdy.

Janne Suuronen

Minä en ole koskaan ymmärtänyt, mitä tuollaisella paskapostin lähettämisellä tavoitellaan. Jaksamista.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kun sanat ja keskusteluosaaminen loppuu, alkaa nimittely ja haukkuminen. Törkeää. Kertoo hyvin paljon ihmisestä ja hänen älykkyydestään käyttää tuollaisia alentavia sanoja. Tsemppiä Taru!

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Ei kyllä voi kuin ihmetellä, että mitä noiden ihmisten päässä oikein liikkuu, jotka tuollaisia viestejä sinulle lähettävät. Kyllähän minäkin lokaani aika ajoin niskaani saan, jos olen eri mieltä asioista, mutta rajansa se kaikella - myös nimittelyllä. Ei kannata välittää noista, Taru.

Kari Ahveninen

"Myönnän toki olevani invalidi ja siinä ei ole mitään hävettävää.
Muutenkin tuo rotupolitiikka ällöttää."

Hiukan minua jäi askarruttamaan tässä näiden kahden asian yhteys. Vai onko niillä yhteyttä? Tietääkseni ainakaan vielä ei invalidius ole ollut mikään rotu, mutta voin toki olla väärässäkin jos niin todistetaan.
En kyllä ainakaan pidättele hengitystä sitä odottaessani.

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Terve Taru,

-ja kaikki muutkin. :D

Mielestäni tämmöisten (sarkasmivaroitus!) "älyn jättiläisten" suoltama "tuuba" kertoo hyvin paljon näistä, omasta mielestään (sarkasmivaroitus!) "nobel-tason ajattelijoista", itsestään, eikä juuri mitään kommentien kohteista, ml sinusta hyvä Taru.

Tunteet ovat aina aitoja. Ja sattuhan se kun joku haukkuu täysin asiattomasti. Toivon vain että sen voi kääntää vahvuudekseen, tarkastamalla itsestään mistä oma tunnereaktio kumpusi, ja toteamalla että ei päästä "tuuban" kijoittajaa ihonsa alle.

Itse lähden myös siitä, että jokainen, niin blogisti, kuin kommentoija vastaa itse kijoittamastaan. Joten vaikka Pekka L, yrittää kovasti työntää vastuun "aivopierustaan" Tarun harteille, niin kyllä vastuu kirjoituksesta on täysin Pekalla itsellään, eikä mitenkään sinulla, hyvä Taru.

-Rauhaa ja Rakkautta

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kirjoitteluasi siis seurataan ja se aiheuttaa suuria tunteita. Eli kirjoituksillasi on ainakin jotain vaikutusta.

Toimituksen poiminnat