TaruElkama Nöfnöf

Kertaus on opintojen äiti. Teuvo H.

Naiset Suomessa ovat vapaita kansalaisia. Vapaita päättämään kenen kanssa haluavat pariutua vai pariutuvatko ollenkaan. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016052421615798_uu.shtml 

Maaltamuutto isompiin kaupunkeihin on toki ikävä asia ja on surullista että syrjäkylät rappeutuvat.
Teuvolta ei varmaan tosin ole itseltään naisia puuttunut kun niin kovin usein jäänee jonkun papparazzin haaviin ties miltä seikkailuiltaan.

Harvoja naisia kiinnostaa nykyaikana lähteä maaseudulle täyspäiväiseksi kodinhengettäreksi, maatiloilla kun tehdään sitä duunia sitten aamusta iltaan, eikä valittaa saa.  Toki tiedän että on tämmöisiä riuskaotteisia naisia jotka tykkäävät tehdä töitä ja passata miestä ja muutamaa mukulaa siinä samalla . Tiedän myös että maaseudulla asuu ihan normimiehiä jotka osaavat arvostaa naisensa panosta yhteisen hyvän eteen.

Mutta seksi, se ei ole kenenkään perusoikeus. Ei ole vaikka jankattaisiin maailman tappiin saakka.
Miehet kuin naisetkin voivat käyttää omia käsiään sen taivaallisen hurmoksen aikaansaamiseksi. Ja jos ei niin aina on olemassa apuvälineitä olemassa. Nykyään häveliäimmät voivat ostaa niitä alan liikkeistä vaikkapa postitoimituksella.

Ainut mikä tässä Teukan jutussa nyt ärsyttää on se, että ihan kuin suomalaiset naiset olisi varattu, ikäänkuin kauppatavarana, tahdottomana esineenä,  justiinsa sille tietylle suomalaiselle miehelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (37 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jännä, ettei kukaan uskalla komentoida? Onko vaarana äärisuvakiksi leimautuminen?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vakavan ja kauan koetelleen asian äärellä toki ollaan. 1990-luvulla silloisen SKL:n kansanedustaja Toimi Kankaanniemi kaipasi poikamiespankin perustamista maaseudulle. Moni lypsytaitoinen kaupunkilainen tiettävästi ilmoittautuikin sukupuolesta riippumatta. Sittemmin syntyivät nämä maajussille morsian -mittelöt, joiden laajempaa maallemuuttoa motivoivaa vaikutusta voinee epäillä.

Miesten osuuden lisääntyminen maahanmuuton myötä taitaa kuitenkin olla perimmäinen syy Hakkaraisen huoleen. No, tilastojen valossa miehet ovat Suomessa sukupuolivähemmistö, joten liekö huoli ainakaan väestörakenteen näkökulmasta perusteltu?

Muistettakoon omaa hyvinvointiaan ja omakotitaloa rakentavalle kansalle kohdistetty viisaus (kokoomuslainen?) vuosikymmenten takaa: Omin käsin onneen!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä seksi on neljänneksi tärkein veden, unen ja ravinnon jälkeen, vai onko jokin muu ?

Kiitos ennakosensuuristasi

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Unohdit tummapaahtoisen kahvin, kalastamisen, kirjat, poron kuivalihan ja ruisleivän. Ja kylmä lasillinen maitoa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ehkä Teuvon kannattaisi kannattaa perheenyhdistämisä? Rouvat paikalle?

Lasken vähän leikkiä, mutta on tuossakin totuuden siemen.

Sen sijaan se on kuten Taru toteaa: naisten olettaminen miehille jaettavaksi omaisuudeksi ei ole tältä aikakaudelta. Onko muuten morsioiden hakeminen Aasiasta tai Venäjältä loppunut?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niinpä vitsinä menee hyvin :D

Mun mielestäni on vain hienoa jos maaseutujen miehet löytävät ja roudaavat naiset muista maistakin.Sehän on vain kannustettavaa.
Muistakoon kukin että heillä, niinkuin meillä suomalaisnaisilla on oma vahva tahto, eikä se tarkoita että naisen pitäisi joka äijän tahtoon alistua.

Monesti olen huomannut tuttavapiirissäni, että mies on kuvitellut löytäneensä nämä himojensa orjattaren, niin eihän se niin menekkään vaan nainen jolla on älliä päässä häipyy tuollaisen luota.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Ei ole loppunut ja ryssittelykin loppui kun itä-pilhua alkoi saamaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Mikä ettei uskaltaisi. Hakkarainen taitaa kuitenkin puhua lähinnä omasta puolestaan, onhan seksinostoyrityksistäkin, joskin virallisesti vahvistamattomista, uutisoitu ja Hakkaraisen menestys naismaailmassa taitaa edelleenkin olla heikonpuoleista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011061613903873_u...

Käyttäjän amgs kuva

Ha, ha, Taru, sama kommentointi-ilmiö myös muissa blogissa. Pitää olla Hakkaraisen kanssa samaa mieltä, jotta saisi tykkäyksiä ja kommentteja!
Ihmettelen tässä miten voi olla niin, että Hakkaraisen avustajat antavat Teuvoa lausua, osittain, vääriä tietoja. Nimittäin, vaikka viime vuonna tuli eniten miehiä turvapaikanhakijoina, kun tilastoidaan yhteen kaikki maahanmuuttajat, niin tilastot muuttuvat. Viime vuoden turvapaikanhakijoiden aalto muuttaa vain osittain tilannetta.

"Koko ulkomaalaistaustaisessa väestössä (Tilastokeskuksen syntyperä-luokituksen mukaan, ks. tietolaatikko tuonnempana) miesten osuus oli 50,7 prosenttia vuonna 2014. Tämä erosi vain noin puolisentoista prosentti­yksikköä suomalais­taustaisten miesten osuudesta (49,1 %) tai miesten osuudesta koko väestössä (49,2 %). Ulkomaalais­taustaisia oli Suomessa 322 700 vuonna 2014, eli 5,9 prosenttia koko väestöstä."

- See more at: http://tietotrendit.stat.fi/mag/article/170/#sthash.bKyL09x9.dpuf"

http://tietotrendit.stat.fi/mag/article/170/

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Ja sinusta kokonaistilasto antaa asiasta oikean kuvan? Että kun naisia on tukeva enemmistö vanhimmissa ikäluokissa, niin se poistaa epätasapainon nuoremmissa ikäluokissa? Peräkammarin Pertin 23v pitää vain ymmärtää, että Alli 95v on se oikea match?

Käyttäjän amgs kuva

Tulkitset, kuten parhaiten sinulle sopii. Ja onhan Suomessakin niitä pantterinaisia ja miehiä. :) Mikä on sitten se pulma!

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Soraisen käyttämä tilasto on vuodelta 2014. Elokuun puoliväliin 2015 mennessä Suomessa turvapaikkaa hakeneista 78 prosenttia oli miehiä ja 22 prosenttia naisia. Iso osa epäsuhdasta selittyy Irakista tulevilla turvapaikanhakijoilla, jotka edustavat isointa ryhmää turvapaikkaa hakeneista. Irakilaisista hakijoista miehiä oli 1 785 (88 prosenttia) ja naisia 237 (12 prosenttia).

Ruotsissa tilanne on huolestuttava, siellä mennään vinoutumassa jopa Kiinan ohi: Kiinassa 117 poikaa sataa tyttöä kohti, Ruotsissa peräti 120 poikaa sataa tyttöä kohti.

Tällaisistakaan epäkohdista ei näemmä voida keskustella asiallisesti muutoin kuin Kiinan kohdalla, jossa tilanne johtuu yhden lapsen politiikasta, ei siirtolaisvyörystä.

Käyttäjän amgs kuva

Ratkaiseva on se miten maahanmuuttovirasto myöntää lupia jäädä. Osa tulijoista on lähtenyt ja lähtee. Ketkä jäävät. Odotamme tilastotietoa.
"Tällaisistakaan epäkohdista ei näemmä voida keskustella asiallisesti... " Se riippuu varmasti keskustelijan valmiuksista keskustella.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Näsäviisastelu on ilmeisesti asiallista keskustelua mukavampaa? Jos ottaa käyttöön hakkaraissuodattimen ja jättää huomiotta höpinät "islamilaisista porukoista", Hakkarainen sivuaa kyllä ihan oikeaa ongelmaa.

Missä tahansa yhteiskunnassa "joutilaiden" nuorten miesten määrä korreloi yhteiskunnallisen epävakauden kanssa. Samoin, tarve pariutua (huom. ei pelkästään paritella) taitaa olla suurimmalle osalle jonkinlainen perustarve. Nämä kun pistää yhteen, käsissä on ihan oikea yhteiskunnallinen ongelma, joka ei varsinaisesti ratkea millään mukanäppärällä "vedä käteen" -heittelyllä.

Sopiiko muuten sama näppäryys myös perheenyhdistämiskeskusteluun? Emme tarvitse perheenyhdistämisiä helpottamaan kotouttamista, koska ei tervekätinen mies naista kaipaa?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Perheenyhdistäminen on perheenyhdistämistä, eikä mitään naistenjakoa.
Jos nuo hakkaraiset välittäisivät maaseudun miehistä he oikeasti miettisivät miten houkutella nuoria naisia maaseudulle. Naisilla on vaatimuksia ja on aina ollut. Ei se ole mikään nykyajan ilmiö.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

"Naisilla on vaatimuksia ja on aina ollut. Ei se ole mikään nykyajan ilmiö."

Nojaa, siitäkin saisi varmasti aikaan keskustelun, kuinka yhteiskunnan moraalisääntöjen muuttuminen on vaikuttanut asiaan. Ilmiö tuskin oli samanlainen aikana, jolloin irtosuhteita tai yksin elävää naista katsottiin kieroon, koska sosiaalinen paine ikään kuin pakotti pariutumaan, vaikka sitten vähän huonomman vaihtoehdon kanssa.

Tässä keskustelussa taas ymmärtääkseni oli enemmänkin kyse siitä, mitä vaikutuksia sillä on, jos miesten ja naisten lukumäärät eroavat paljon toisistaan. Vaatimustasolla on kummasti tapana kohota silloin kun valinnanvaraa on enemmän.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Samat toiveet ja vaatimukset naisilla ennenkin oli. Hiukan vähemmän mahdollisuuksia lähteä jos pahasti pettyivät.
Ylipäätään ihmiset hakeutuvat sinne missä heitä arvostetaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #12

Kaiketi se naisten vaatimustaso oli vinkumatta Tampereellakin vuosikymmeniä alakantissa:

http://www15.uta.fi/koskivoimaa/kaupunki/1940-60/s...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niin. Tässä oli kyse asiallisesta keskustelusta, jos mun kaa semmosta voi yleensätehdä, Mun mielestäni miehettömyys tahi naisettomuus ei ole mikään ongelma. Se kertoo vain ihmisen sosiaalisista taidoista.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Sinä saat vapaasti olla tuota mieltä, kunhan et yleistä mielipidettäsi koskemaan muita. Ymmärtääkseni aika moni miehetön/ naiseton kokee asian ongelmaksi.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #13

Ja koettu ongelmaksi ns. maailman sivu, usein varsinkin sosiaalisista taidoista riippuen.

Nykyään on kuitenkin aivan toiset mahdollisuudet kuin ennen, jotta se Perttikin pääsisi sieltä peräkammaristaan joko omalla tai yleisellä kulkuneuvolla elämänkumppanin hakuun.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #13

Varmasti moni sen kumppanin puutteen ongelmaksi kokee, mutta sitä nyt ei voi tosiaan oikein muuten ratkaista kuin sen kumppanin löytämällä. Apu jota muut voivat siinä antaa on parhaimmillaankin rajallista.

Käyttäjän janikorhonen kuva
Jani Korhonen

Mun mielestäni työttömyys ei ole mikään ongelma. Se kertoo vain ihmisten ammattitaidoista.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Olisikohan alkoholillakin osuutta asiaan? Ne ajat, jolloin naiset avioituivat ympäristön paineen vuoksi ovat olleet ja menneet.

Noin joka neljäs suomalainen 30–44-vuotias, joka kolmas 45–64-vuotias mies ja joka kuudes 30–64-vuotias nainen on AUDIT-C-mittarilla arvioituna alkoholin liikakäyttäjä. Vähintään kuusi annosta kerralla kuukausittain käyttävien osuus on suurin 45–55-vuotiaiden ikäryhmässä (43 % miehistä ja 15 % naisista). Liikakäyttäjien osuus pienenee vanhemmissa ikäluokissa.

http://www.potilaanlaakarilehti.fi/uutiset/10-fakt...

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Teukkako haluaisi valtakunnanparittajaksi?

Janne Suuronen

Hassua kun kirjoitat, ettei seksi ole perusoikeus [kun kyse on heteromiehistä] ja samaan aikaan liputat kaikkia homoille adoptiolapsia perusoikeus-kirjoitusten puolesta. Koita nyt jo päättää.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Janne, tuota täytyy peukuttaa. Leipätekstissä kun lukee "Mutta seksi, se ei ole kenenkään perusoikeus." erittelemättä edes miehiä ja naisia, mutta karautat siitä huolimatta paikalle painottamaan heteromiehiä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Missä kohden adoptiota tarvitaan seksiä?

Olli Nurmi

Minullekin jäi nyt avoimeksi, että miten tästä aiheesta päästiin siihen, että nuristaan homojen adoptio-oikeudesta :D

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Ilman seksiä ei ole adoptoitavia...keinosiemennystä lukuun ottamatta.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Homojen adoptio-oikeudessa ei ole kyse seksistä.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

"Mutta seksi, se ei ole kenenkään perusoikeus. Ei ole vaikka jankattaisiin maailman tappiin saakka."

Ovatko lapset jonkun perusoikeus?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Toivottavasti tämä blogikirjoitus käännetään toimituksessa myös arabiaksi.

Maaseutu kaipaa nuoria riuskaotteisia miehiä, jotka tykkäävät tehdä töitä ja passata naista ja muutamaa mukulaa siinä samalla.

Risto Laine

Siitä vain suomineidot valitsemaan ja on totta että nainen on se joka valitsee, päättää kuka on kelvollinen hänelle.

Taannoin luin aika laajan erotilaston, joka käsitteli jenkkien ja eurooppalaisten parisuhteista. Silmään pisti monikulttuuriset suhteet, joissa erotilasto oli niinkin korkea kuin reipas 75%, jossain oli jopa yli 80%. Mikäli muistan oikein, mutta enivei jotain tuonne päin.

Töissä olen jutellut parin nuoren heebon kanssa, jotka ovat kotisin lähi-idän suunnalta, niin suomalaiset naiset ovat vain leikkikaluja heille, kunhan pitävät hauskaa ja naivat, ei heistä ole vaimo ehdokkaaksi vaan vaimo otetaan omasta viiteryhmästä.

Onhan se sanonta Äideiltä tyttärilleen: Oma vika, oma sika.

Jari Nyberg

Kummallista, että Kiinan suhteen ollaan huolissaan siitä, että nuorten miesten osuus väestöstä on suhteettoman suuri. Pelätään, että tilanne tulee vielä aiheuttamaan suuria levottomuuksia. Kun nyt Ruotsi on mennyt jo Kiinan ohi nuorten miesten suhteellisessa osuudessa, niin kukaan ei välitä pätkääkään. Onhan tuo suhde syntynyt suvaitsevasti oikealla tavalla.

Ruotsissa tilanne on vielä Kiinaan verrattuna huomattavasti pahempi yhteiskuntarauhan kannalta, sillä suurin osa Ruotsin ylijäämämiehistä on vielä toimettomia. Ja sitä samaa halutaan jostakin syystä myös tänne Suomeen.

Jore Puusa

Politiikka on näytelmä ja sen osallistujille on kirjoitettu vuorosanat. Niitä kirjoittavat konsultit ja puolueiden Putkoset. Näyttelijä saa muistutuksen, että silloin ja silloin pitää tulla esiin kun jokin muu vääntö pitää peittää.
Niinpä luen threadin ihmeissäni, ikäänkuin ihmiset todella uskoisivat Hakkaraisen möläyttävän omasta päästään näitä. 30 vuotta edustajien känniörinöitä kuppilassaan kuunnelleena voin taata että he toimivat puolueen ja oman vaalimenestyksensä hyväksi ja kunnallisvaalit on tulossa. Juuri kenelläkään heistä ei olle sellaista persoonaa joka saisi jotain itsenäistä aikaan.
ABC baareissa istuvat köriläät oluen äärellä haluavat näitä kuulla ja kuulevat kun työmies ja raiskaaja Putkosen kynä vinkuu.
Älkää menkö retkuun ja ruvetko kiljumaan susis susi..se sataa aina kohteen laariin. Ignoroikaa skeida ja muistakaa hallitusta haukkuessanne kohdistaa haukut oikeaan sositteeseen, pöljiin äänestäjiin.

Toimituksen poiminnat