TaruElkama Nöfnöf

Rasistit koulun pihamaalla.

Mikähän hitto meitä suomalaisia taas vaivaa kun kouluikäisiä lapsia pitää päästää ahdistelemaan  tälläinen omituinen poppoo päästelemään höyryjä?

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/222094-aikuiset-tuppautuivat-koululle-i...

Lapsilla, koululaisilla on oppivelvollisuus ja ovat koulun vastuulla, joten on hyvin ymmärrettävää että lapset eivät pääse koulualueen ulkopuolelle sitten vaikkapa rasistien mielenosoituksiin toikkaroimaan.

Itse katsoin näiden rajoittuneiden ihmisten videon läpi. Hirveätä mölinää. Ihmisiä käskytettiin pois vaikka käyttäytyivät aivan rauhallisesti. Pääjehu huusi tietty mikkiin samalla että agressiivisesti käyttäytynyt ihminen, vaikka toinen puhui rauhallisella äänellä ja sanoi tulleensa vain katsomaan tätä spektaakkelia. Kaikkia ns väärän värisiä ohikulkijoita solvattiin vaikka millä nimityksillä.

Mielestäni olisi hienoa jos pysyisivät siellä omassa Rautatientorin karsinassaan.

Tämä SE-ryhmittymä on siis provosoitunut arabiankielisestä lurituksesta joka ei ollut edes mikään rukouskutsu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Entisaikaan koulun vaksi olisi taluttanut niskapersotteella tällaiset häiriköt huitsin kuuseen.

Käyttäjän HeikkiTurunen kuva
Heikki Turunen

Se ei ihmetytä, että näitä idiootteja löytyy, mutta heidän suojelunsa viranomaisten taholta kyllä. Sillä ei ole mitään tekemistä sananvapauden tai minkään muunkaan kanssa enää, kun aikansa kuluksi haukkuvat ja tönivät ohikulkijoita. Millä helvetin oikeudella he saavat jatkaa tätä performanssiaan kuukaudesta toiseen?

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Oletan tämä on jatkoa sille aamurukoukselle..

Siis kysyn nyt miksi helvetissä alunperin edes se rukous piti laittaa kuulumaan kaiuttimista?

Eikös vähän aikaan sitten uskottomat itkenyt siltä kun kristinuskoinen aamurukous kuului luokkakaiuttimista?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama
Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Saanko udella mikäs se oli? Tosin vähän olen saanut tästä tietoa niin olisi kiva tietää tarkemmin. . Harmi kun ei valtamedia kirjoita mitään vaan pitää olla ihmisten armoilla infoasiassa

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tämä on äärioikeiston lahja Suomelle. Lapsia pahoinpidellään tai tönitään Rautatientorilla, saksalainen ekoturisti joutuu pakenemaan Savosta ja kouluja pidetään sopivina rähinöintipaikkoina.
Hommaforum Ylilauta MVlehti siinä syylliset ja kaikki p---alurituksensa sananvapudesta.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Usean tiedonmulaan poliisi on antanut näille rasistihäiriköille myös kuljetuspalvelua tänään. Missä mennään Helsingin poliisi? Kumpia te suojelette, koululapsia vai röyhkeitä häiriköitä?

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ehkä nämä "mielenosoittajat" ovat niitä Olli Immosen sotureita. Hallituspuolueen ideologisen johtajan joukot ovat ehkä virkavallan erityissuojeluksessa?

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari

Täällä saa kommentoida vain, jos pöyristelee tapahtunutt?

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

Suomessa saa järjestää mielenosoituksia. Uutisen mukaan tilaisuus on ollut rauhallinen. Poliisinkaan mukaan mitään vakavampaa ei ole sattunut eikä ketään ole ahdisteltu.

Kun asianlaita on tämä, laillisella mielenosoituksella ei liene mitään tekemistä sen kanssa mikä suomalaisia ehkä vaivaa. Eri asia sitten on, kuinka järkevää oli järjestää tällainen tilaisuus.

Käyttäjän amgs kuva

Olisi mielenkiintoista kuulla opetus- ja sisäministereiden mielipiteitä tästä mielenosoituksesta. Youtubessa olevan videon mukaan mielenosoittajat huusivat solvauksia koululaisille. Miten se on mahdollista koulun ympäristössä ja poliisien silmien alla?

Lapsilla on oikeus koulurauhaan. Mielenosoituskohde ja paikka oli nyt aivan väärä. Lapset eivät ole vastuussa aikuisten tekemisistä.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Muistaakseni ala-aste ikäiset lapset ei vietä Ramadania, niin miksi sitten peruskoulussa pitää tätä julistaa+

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kysymys on altrightin oudosta tavasta. (Tehokkaasta mutta oudosta) He eivät muusta puhu kuin islaminuskoisten maahanmuutosta. Kun joku muu siitä puhuu he rientävät huutamaan "hyi sinä puhut islamista."
Hommaforumit ovat täynnä kuvia ja tekstejä islamista. Jos joku islamisoi Suomea niin se on nämä keskenään eripuraiset mutta islamin levityksessä yhteisvoimiset ryhmät. He puhuvat kaikkialla islamista ja ennen kaikkea vahtivat että siitä puhuttakoon oikeaoppisesti eli heidän kontrollinsa alla.
Näin toimii nuivat koko länsimaailmassa. Päivästä päivään islamtoitotusta ja hirveä kyttäys ja pelottelu ettei muut vaan käsittele aihetta.
Suomessa alkaa olla vaarallista puhua islamista jos sitä ei tee näiden sekameteliääriryhmien suulla tai heidän kaavoilla ja resepteillä.
Varsinkin jos olet nuori nainen, toimittaja tai sosiaali tai koulutusalan ammattilainen tai taiteilija sinun ei ole turvallista puhua islamista jollet halua näitä joukkioita ivaamaan itseäsi. Tai jos haluat elää hyvää elämää etkä joutua nettikiusauksen uhriksi.

Toimituksen poiminnat