TaruElkama Nöfnöf

Mitä minä sanoin.

Timo Soini on ollut politiikan helppoheikki. Nenästä vedettäviä ihmisiä saanut pilvin pimein puolueensa taakse.
Soini on yhä se sama Soini johon me normaalisti ajattelevat ihmiset olemme tottuneet.
Köyhien/duunareiden asioita ei aja niinkuin ei Halla-ahokaan. 

Soinin elämäntyö on ollut kartuuttaa lisää omaa leveää lompsaansa. Ulkonäköön en nyt puutu tässä blogissa.
Jussilla taas nihilistinen luonne ja sopimattomuus ihmisen näköiseen politiikkaan. Jussi on olllut toki koulukiusattu, siitä ehkä annan ymmärrystä, mutta miksi joku koulukiusattu haluaa kostaa kaikki kokemansa vääryydet muille ihmisille?
Ei se Jussinkaan ajama politiikka auta pientä  ihmistä yhtään, päinvastoin, hänelle käy kaikki mitä Kokoomus ajaa.

Suomessa on karkeasti ottaen 500 000 työtöntä.  Kuka helkutti hallituksen tai Jussin kelkkaan lähtee.

Suomalaiset älkää lähtekö kummankaan kelkkaan vaan hankkikaa joku parempi vaihtoehto.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän vinettoa kuva
Juhani Penttinen

Halla-aho tosin on rehellisempi. Hänhän on sanonut että nykyisenkaltainen sosiaaliturva työttömyyskorvauksineen on luksusta.Ei siis esitäkään mitään Robin Hoodia.

Timo on populisti ja se on kuulema poliittinen suuntaus tai mikä lie. Politiikan ulkopuolella tuollaista sanottaisiin patologiseksi valehtelijaksi ja naamavärkki löytyisi petosryhmän mapeista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mikäs kumma se vaihtoehto on, kun kaikki nykyiset eduskuntapuolueet ovat olleet hallituksess työttömyyttä hoitamassa, ja tulekoset ovat kaikilla samat?

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ihan totta. Vihreille sopisi uudet vaalit nyt mutta valtavaa muutosta se ei toisi. Vasemmistossa mietitään minkälaisella politiikalla taluidellista tasavertaisuutta pystyttäisiin pitämään edes nykytasolla mutta sillä ei vielä ole tukea.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Niin, mistä se parempi vaihtoehto sitten löyttyisi. Oppositiosta se ei löydy, sillä työttömyys kasvoi vauhdilla nykyisten oppositiopuolueiden hallitusaikana. Tämän hallituksen aikana sitä on sentään saatu alaspäin, toisin vähän ja hitaasti, mutta kuitekin.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Embuske kirjoitti eilen Soinista varsin osuvasti.

Tuossa tosiaan vaikuttaa olevan sellainen asetelma, että Soini on juuri sellainen alfapomo, jotka epäilemättä kiusasivat Halla-Ahoa koulussa ja nyt hän pääsi yrittämään vallankaappausta. Melkein onnistuikin, mutta epäonnekseen ei sitten ymmärtänyt tilannetta siten kuin normaalimmat sosiaaliset taidot omaava olisi ehkä ymmärtänyt. Yritti vähän liian kovaa ilman ymmärrystä, miten ihmisten kanssa on sopivaa toimia. No jos olisi ollut sosiaalisia taitoja, tuskin olisi tullut koulukiusatuksikaan.

Sinällään mielenkiintoista, miten monet itseni kanssa todennäköisesti hyvin samanlaisen lapsuustaustan omaavat ovat lähteneet tuohon nuivaan liikkeeseen ja ylipäätään vihamielisyyteen. Aivan kuin heiltä puuttuisi ymmärrys johonkin meta-ajatteluun – tai sitten minulta puuttuu. Sinällään älyllisesti samaistun Halla-Ahon sinällään hyvin terävään kirjoitustapaan ja kriittiseen ajatteluun. Niissä kuitenkin yleensä vallitsee jonkinlainen yksisilmäisyys, kykenemättömyys tarkastella kysymyksiä eri näkökulmista ja tehdä mitään myönnytyksiä, joilla voisi rakentaa kokonaiskäsitystä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Soinille eläke ja jokin hyvä virka; PS:n historiallinen missio on täytetty.

Toimituksen poiminnat