TaruElkama Nöfnöf

Mielenkiintoisa tapaus Junes Lokka.

Hyvin mielenkiintoisa tapaus tämä Junes Lokka. Kiitos että uhrasit jopa 1:22:44 elämästäsi videoon; https:// uskon tosin ettei kukaan jaksa katsella.


Avovaimosi kertoi jo videon alussa että sinua trollataan. Niin trollattiinkin, samoin kuin ensimmäisen kommentin esittäjää myös. Joten julkisesti sanon näin että väkivalta on pahasta.

Mun mielestäni on hauskaa että herra kaupunginvaltuutetulla riittää aikaa tällaisiin pikkuasiohin. Minun mielestäni hänen pitäisi keskittyä Oulun kaupungin sisäisiin asioihin sillä pikkutarkkuudella ja tomeruudella mitä häneltä löytyy. Luulisin että Juneksellakin olisi jotain muuta kehittävämpää mielipidettä esim kaupungin struktuurista. Itse en ole Oulusta enkä lähimaillakaan joten en tiedä miten miten Oulua kehittää.

Jokatapauksessa sain hyvät naurut siksi koska harvoin kukaan on minusta noin pitkää videoesittelyä on tehnyt.  Musta on tosin tehty gradu kun olin pieni, mutta harmikseni en sitä enää löydä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Tuon gradun tosiaan haluaisin löytää. Onko kenelläkään mitään vinkkejä mistä löytäisi 70-luvulla tehtyjä graduja?

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Kirjaston setä auttaa: Melinda on maan kirjastojen yhteistietokanta, siellä on myös opinnäytetöitä, oma hakukokeiluni antoi tuloksia myös 1970-luvulta.

http://melinda.kansalliskirjasto.fi/F/?func=option...

Tuolta saa siis tiedon, missä - jos missään - kirjastossa gradu on hyllyssä. Bittimuodossa sitä tuskin on saatavilla, joten lukuelämykseen vaaditaan vielä yhteydenotto kyseiseen kirjastoon.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kiitos. Toivon hyvin jos löytyy.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Näin vanhojen opinäytetöiden saatavuus bittimuodossa on tekijän omasta aktiviteettista kiinni.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Tiedätkö missä yliopistossa se on tehty ja kuka sen on tehnyt?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kiitos Margareta. Sen verran tiedän että Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta 70-luvun alusta. Vanhempani ovat jo kuolleet joten en voi tarkempia udella.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

? Joo onhan tää koomista. Kiva että oon tykätty ja joku antirasistisen jutskan keulakuva :D Aika naurut sekin päästi, että oikein keulakuva :D

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Jollain videollaan - olen tähän ikään mennessä pystynyt katsomaan n. neljä minuuttia Lokan narinaa, setti on sen verran sakeaa, joten ehkä sattui vain osumaan - hän mainitsee olevansa faktantarkistaja ja että "se lukee oikeusministeriön sivuilla". Kyseisen sivuston haku ei tuota Lokan nimellä yhtään osumaa, mutta hän taisi tarkoittaa viime kuntavaalien ehdokastietoja. Siellähän hän oli ilmoittanut ammatikseen "moniosaaja, faktantarkistaja". Ja simsalabim, siitä on tullut oikeusministeriön julistama tosiasia. Eräissä piireissä tätä kai kutsutaan logiikaksi.

Näiden todellisuuskriittisten kanssa kommunikoidessa on hankalaa, kun koskaan ei tiedä, milloin he ovat tosissaan ja milloin lentää ns. läppä. Lokka tosin vaikuttaa sen verran totiselta torvensoittajalta, että hän lienee täysin tosissaan jokaisessa öyhötyssessiossaan.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Jaksaako joku vielä oikeasti keskustella Lokan kanssa tai kuunnella nähen monologejaan? Tuskin maksaa vaivaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ei varmaan kukaan, mutta itseeni kohdistuva keskustelu, vaikkapa ypöyksin sauhupäissään, on tietenkin huippujuttu. Varsiten kun olen antirasistinen keulakuva, mitä lienee :D

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Ruotsiksi kuulostaisi komealta: galjonsfigur!

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Pakko kysyä Taru miksi olet tuota mieltä, miksi olet kirjoittanut että on oikein hyökätä?

Luulin että olet fiksu, ja järkevä oman mielipiteesi omaava ihminen (vaikka olemmekin erimieltä asioista) ja jättäisit tuollaiset pois :/

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

En ollut tuossa vaiheessa mitään mieltä. Vastasin eräälle nettiänkyrälle vain hänen haluamansa vastauksen. Tämä kyseessä oleva rouvashenkilö on huoritellut jatkuvasti minuakin. Eli kun hän sanoo että olen hutsu niin vastaan takaisin että mitä jos olenkin. Pitäisi varmaan bannata koko naikkonen.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Minun ei ole tarvinnut ketään bannata, mutta tuossa tapauksessa rupeaisin ehkä harkitsemaan asiaa kun kyllästyisin vastaamaan viesteihin.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Niin... Aina ei kannata kirjoittaa mitä mileen juolahtaa vitsillä tai tosissaan.. Monet persut ovat sen saaneet kokea.. Nyt sinä koet sen myös.. "Vitsiksi" tarkoitettu ei menekkään läpi "vitsinä"... Ja monet ottavat sen tosissaan vaikka yritätkin puolustautua myöhemmin!...

Monet ei tiedä sinun ja naisen tilanteesta mitään.. ja jos sinä kirjoitat vastauksena tukevasi jotain tuollaist käyttäytymistä mitä videolla nähtiin, tai pidät asiaa positiivisena. Niin monet tulkitsevat sen niin! Varsinkin kun on facesta kyse. :)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

En missään nimessä aio katsoa videota. Mutta taisi Lokka olla yhdessä asiassa oikeassa. Sinä olet pidetty. Sitä ei mitkään loanheittovideot pysty muuttamaan.

Niko Sillanpää

"mielestäni on hauskaa että herra kaupunginvaltuutetulla riittää aikaa tällaisiin pikkuasiohin. Minun mielestäni hänen pitäisi keskittyä Oulun kaupungin sisäisiin aasioihin"

Ymmärtääkseni tuon tyyppisten videoiden ja Google Hangouts -streamien monetisointi on tuon pariskunnan varsinainen "työ"?

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Sana "työ" ilman vapaaehtois-etuliitettä antaa ymmärtää, että siitä saisi jonkunsortin palkkaa. Kysymys kuuluukin että ketkä järkijättöiset tuosta maksavat?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Ymmärtääkseni tuon tyyppisten videoiden ja Google Hangouts -streamien monetisointi on tuon pariskunnan varsinainen "työ"?

Aivan oikein. Valtuusto on luottamustoimi, kukaan ei elä pelkällä vatuustopaikalla ja kokouspalkkioilla.

Marko Parkkola

Onko Juneskin Nelkun ylläpidossa?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Miksi ihmeessä me suomalaiset edes kuuntelisimme jonkin marokkolaisen hemmon jorinoita?

Saman asenteen olen ottanut Marco de Wittiin.

Jos Suomi pitää oikeasti ottaa suomalaisille, me suomalaiset teemme sen.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Hieman suvaitsevaisuutta, pyydän. Marokkolainenkin on ihminen.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Ei tuota nyt kovin mielenkiintoiseksi voi kutsua, jaksoin muutaman minuutin. Se on kyllä sinulle kunniaksi, että hän hyökkää sinua vastaan, yksi todiste lisää siitä, että olet kunnon ihminen.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ei jaksa katsoa näitä pimeitä pariskunnan videoita joissa elämän sisältö kukkii kommentoimalla kommenttien kommentteja ja ahdistuksen ja vihan suoltamisella. Lokan avovaimo on kutsunut myös minua nartuksi ja valehdellut minusta juttuja.

Mutta hei, he kampanjoivat itsensä Oulun kunnallispolitiikkaan mm. Työn arvostamisella. Eikö ole ironista että he eivät itse tee lainkaan töitä vaan sabotoivat mm. Poliisien työtä?

Oulussa on varmaan todella vaikea saada mitään valtuustopäätöksiä tehtyä kun häiriköinnille on avattu ovi.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Leppäsen jantterin viestin poistin koskei kuvaa itsestään.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Leppänen on hyvä ja lukee Puheenvuoron säännöt. Ei kuvaa ei keskustelua. Niin se menee.

Toimituksen poiminnat