TaruElkama Nöfnöf

Päivi Räsäsen kirje.

Moni ei varmaan huomannut mutta Päivi Räsäsen kirje koski  homoseksuaalien kivittämisien myötä myös meitä rietasta elämää viettäviä avoliittolaisia.

https://www.paivirasanen.fi/2019/06/avoin-kirje-arkkipiispa-luomalle/Minkä ihmeen tähden tämä rouva luulee uskonnottoman tai uskollisen oleva tilivelvollinen juuri hänelle?"Toivon sydämestäni, että ottaisitte vakavasti apostoli Paavalin varoituksen sanat Roomalaiskirjeen ensimmäisestä luvusta. Siinä apostoli kuvaa niin homoseksuaalisuuteen kuin muihin elämänalueisiin liittyviä syntejä. Lopuksi apostoli suuntaa sanansa niille, jotka ”vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät."

Ei ole normaalia ei. Ikävän kuuloinen uhkaus. Siltä tuo kuulostaa.
Turha selitellä.

Vaarallista jos joku ottaa uhkauksen tosissaan.

Itse menen nyt nukkumaan joten en ota vastaan viestejä.

https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Itse ihmettelen vain maailmaa jossa ihmiset hyökkäävät toisiaan vastaan?

Käyttäjän KaukoAalto kuva
Kauko Aalto

”Itse ihmettelen vain maailmaa jossa ihmiset hyökkäävät toisiaan vastaan?” Mahtaisiko johtua siitä, että on niin monta maailmaa kuin on ihmistäkin. Ihmisen on puusta laskeuduttuaan ollut pakko laatia jonkinlaisia sääntöjä joiden mukaan rakentaa yhteiskuntia, tähän asti ne ovat perustuneet uskontoihin, poliittisiin, taloudellisiin tai eettisiin aatteisiin, palataan asiaan parin tuhannen vuoden kuluttua, jospa olisi löydetty parempia järjestelmiä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Hyvin sanottu. Persaatteessa ihmisillä on aina olemassa jonkinlainen käsitys maailmasta.

Mutta minkä takia minä en tyrkytä maailmakuvaani väkisin vaan pyydän hyväksyntää?

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #4

Et tyrkytä vai, ehkä ethenkilökohtaisesti?

Hengenheimolaisesi suorastaan vaativat kaikkia hyväksymään ajatuksensa ja moraalikäsityksensä.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen Vastaus kommenttiin #4

no jos joku haluaa elää omalla tavallaan, niin saahan sitä elää sillaikin, toisten täytyy vain kunniottaa , vaikka eläisivätkin eri tavalla. Sanohan Paavalikin, että pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa. Päivi Räsäsen oiši pitänyt kirjoitta sillai, että se oiši tuottanut rauhaa ja iloa ja kirjoitus oisi rakentanut lukijoita, kaikkia lukijoita. Näinhän Paavali opetti. Efesolaiskirje luku 4

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no ainakin tieteen piirissä on pohdittu, että miksi ihminen on homo tai homoseksuaali. Koko homma liittyisi perimän muutoksiin ja varsinkin epigeneettisen perimän muutokiin ympäristön kanssa.Blogi Homoseksuaalisuus

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niinhän sinä olet pohtinut. Mikä vika sitten on meissä ihmisissä jotka olemme biologian vastaisia?

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

6.Noo ei se olekaan kysymys viasta, vaan šiitä, että Luojankin luonnossa on elämisen kaava geeni x ympäristö = tulos. Ihmisessä on muutoksa, , homoja ja homoseksuaaleja on vähemmistö, mutta se ei tarkoita mitään vikaa, tarkoittaa vain muutoksia sukupolvissakin, näin eläminen kulkee. Se, miten pitäisi elää, se on moraalinen kysymys ja miten sitten pitäisi elää ikäänkuin oikein, jos on biologiassa ihmisellä muutoksia. Kristikunta tietenkin näkee, että synti vaivaa. Eihän kristikunta nyt kuitenkaan noudata Paavalin ohjeita,kun lukee Paavalin 1 korinttolaiskirjeen, Siellähän kerrotaan, että pitäs olla samanmielinen ja yksimielinen jne.Täytyy kuitenkin kunnioittaa kaikkia ihmisiäkin

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Nykypäivän, siis 2000 luvun "pissis" ihmisillä onkin tuo seksuaalisuus lähtenyt nk. mopo käsistä. Se ei ole enään kahden ihmisen kaunista intiimiä toimintaa.

Kun katsoo pikkuprinsesson jakamia kuvia, jotka paskahuusin peilin edessä ottavat selfietä kalsareissaan esitellessään tissejään ja persettään, kertoo aika paljon nykyihmisestä, että näyttäisi enemmän olevan "muurahaisia pikkuhousuissa" ja ehkä epätietoisuus siitä, että kuvaruudun toisella puolella on runkkaavia nuoria jätkiä pilvin pimein, jotka odottavat tilaisuutta tekemään "kaadon", jolla kehuskellaan lajitoverille "taas yksi meriitti".

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jassoo. Ja meinaat sitten että kaikki ovat homoseksuaalisia?

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Riettaasta elämä vietäviä?

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Juuri näin!

Itsekkyys on päivän sana!
Päivi on ihan aihheesta huolisaan ja sen voi hyvin tuoda esiin, paitsi ei Tarun kaltaisille mielensäpahoittajille!

Mitä Raamatun tulkintaan homoudesta tulee niin ohessa ehkä ansiokkain analyysi siitä! Olkaa hyvät!

https://oikeamedia.com/o1-112909

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Sori mutta uskonnolla ei ole mitään tekemistä elämänkatsomukseni kanssa.
Olisi hienoa jos te uskovat tunnustaisitte myös toisen tavan katsoa maailmaa.
Itse en ole kivittämässä uskovia, mutta miksi aina välillä tuntuu siltä että te uskovat olette aina puuttumassa toisten elämäntapaan.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Onpas monisanaista paskaa. Mutta sellaistahan "Oikeassa Mediassa" aina on. Niille kelpaa sellainen roska joka ei mihinkään oikeaan mediaan kelpaa, esimerkiksi jotkut jopa Uudesta Suomesta ulos lentäneet viidesosamaisterit.

Nimi on tosiaan enne: jos ravintolan nimi on Helmi, voi olla varma, ettei se ole mikään helmi.

Käyttäjän Laali kuva
Raili Sergejeff

Jaha, Oikea Media... hmm...

Kun joskus lukee jonkun artikkelin, ei voi kuin ihmetellä, miten joku voi uskoa sellaisiin "totuuksiin", mitä siellä suolletaan hyväuskoisille.

"Avauskirjoituksessaan lehti lukee tähän varjoon jääneiden joukkoon ihmiset, jotka vastustavat sukupuolineutraalia avioliittoa, monikulttuurisuutta ja EU-keskeisyyttä."

"Oikea Media on konseptina vaarallinen ja ovela: Julkaisu haluaa tehdä pesäeron MV-lehden kaltaisiin valemedioihin vaikka vaihtoehtomediaksi itseään nimittääkin. Se horjuttaa luottamusta mediaan uskottavalla ulkoasullaan ja vihjauksillaan perinteisiin journalistisiin arvoihin sitoutumisesta. Kyseenalaista nimivalinnasta puhumattakaan."

"Julkaisun selaaminen jättää Hamilon sanat huomioiden pintaan kylmän hien. Se on jo beetaversiona kokonaisuus, jolla on mahdollisuus johtaa harhaan sivustolle eksynyt valistunutkin lukija."

https://www.marmai.fi/uutiskommentti/oikea-media-o...

"Saarisen mukaan Oikea Media on ottanut eräänlaisen uusoikeistolaisen aatteellisen ajatushautomon roolin Suomessa.

− Oikea Media tuli enemmän julkisuuteen elokuussa 2018. Lehti alkoi promoamaan Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Tapio Puolimatkan kirjoitusta, jossa todettiin, että seksuaalinen vapautuminen voi johtaa pedofilian hyväksymiseen. Kun Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen oli todennut, että professorin kannattaisi ajatella sanomisiaan julkisuudessa, Oikea Media alkoi haastamaan Jyväskylän yliopistoa Puolimatkan sananvapauden rajoittamisesta.

− Tässä huomioni kiinnittyi erityisesti siihen, että heti kesälomien jälkeen eduskunnan kokoonnuttua kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen teki aiheesta kysymyksen Suomen hallitukselle. Räsänen peräänkuulutti, miten Jyväskylän yliopiston rehtori suhtautuu sananvapauteen, Saarinen jatkaa.

Julkisuudessa lähes kaikki mediat, tutkijoiden järjestöt sekä professoriliitto ja Tiedeakatemia puolustivat rehtori Hämäläistä."

https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/hyvinvointiyhte...

*sarkasmivaroitus*
Oikein luotettava lähde totta tosiaan!

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Miksi se julkaistaan valemediassa?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Jaa, kai se riippuu siitä onko huolissaan suomalaisten lisääntymisestä vai siitä, että ei lisäänny ja tarvitsee maahanmuuttoa.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Pahoittelen pitkää sitaattia, mutta tässä on niin paljon asiaa ettei voinut lyhentää:

"On uskonnollisia tai kristillisiä piirejä jotka antavat kirkonkirouksensa niille seksuaalisille muunnelmille jotka poikkeavat heidän omista ahtaista, säikyistä, kireistä seksuaalisista malleistaan. He viittaavat tai vetoavat Raamattuun mutta eivät osaa lukea Raamattuaan. Sillä Raamattuhan ei ensisijaisesti käsittele yksityiskohtia, marginaalisia asioita kuten sukupuolisen käyttäytymisen eri muodot. Raamattu käsittele oleellista, meidän suhdettamme toisiimme ja Jumalaan, elämää ja kuolemaa, mutta enemmän elämää. Parissa sivulausessa Paavali tuomitsee inhimillisen holtittomuuden yleensä ja käyttää esimerkkeinä tästä - muun muassa -homoseksuaalisuuden tyyppistä irstailua. Mutta nytpä nämä estyneet ihmisparat käyttävät sitä tekosyynä helpottaakeseen omien ahdistuneesti salattujen halujensa taakkaa lähtemällä sotaretkelle sellaisia ihmisiä vastaan, jotka - toisin kuin he itse - ovat tunnustaneet ja hyväksyneet ehkä poikkeavan mutta täysin harmittoman sukupuolisuutensa.
Paavali puhui irstauksista ja yleisestä holtittomuudesta. Hän ei koskaan puhunut homoseksuaalisuudesta elämänmuotona tai edes minään tiettynä sukupuolisuuden muotona."

Christer Kihlman, Vastaus on ei! (2000, suom. Pentti Saaritsa)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Räsäen kirjeen sisältö on mielestäni oikea asiaa.

Kuitenkin Räsänen teki virheen julkaisemalla sen. Hänen olisi tullut lähettää ko. kirje yksityisesti arkkipiispalle. Tässä haiskahtaa pelkkä irtopisteiden keruu.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Joo, kyllä siinä oikeaa asiaa oli ja mielestäni Räsänen kyllä teki oikein että julkaisi sen ja mediat ottivat esille. Näin se sananvapaus toimii, ajatelkaa jos mediat ei ota esille.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Näin aihetta sivuten, raamatussahan ei ole olemassa termiä "avioliittoon vihkiminen". Se siis koskee niin homoja kuin heteroita.

On valtionkirkon papit ihan ite keksineet omasta päästään koko tavan: hyvä rahanlähdehän se on.

Raamatussa avioliitto muodostuu vaikka suullisella sopimuksella ja sitten yhtymisellä.

Räsäset sun muut harhaoppiset mustamaalaavat tehokkaasti Jumalan nimeä vainomalla vähemmistöjä esim. abortin tehneitä naisia.

Raamatussa aborttia kun ei ole määritelty rikokseksi - senkin ovat nämä tekopyhät uskovaiset itse omasta päästään keksineet.

Kun Jeesus tuli, niin juuri uskovaiset halusivat Jeesuksen tappaa. Tavalliset ihmiset taas tulivat kuuntelemaan Jeesusta.

Tuntuu, että historia pahalla tavalla toistaa itseään: juuri uskovaiset Jumalaa eniten vihaavat.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Rinnekin on mukana Pride-marssilla. Mieluummin näen kyllä pääministerin Pride-marssilla kuin ulkoministerin aborttimarssilla. Nykyisen ulkoministerin suhteen ei tätä pelkoa liene.

Toimituksen poiminnat